ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ - «ΑΓΙΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ»
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25695310, 25695311
Τηλεομοιότυπο: 25936115
Μενού

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Γυμνασίου Επισκοπής,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου μας και με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, 2023-2024, σας απευθύνω θερμό χαιρετισμό εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Καθηγητικού Συλλόγου, του Γραμματειακού και Βοηθητικού Προσωπικού.

Ο λόγος ύπαρξης και λειτουργίας των σχολείων είναι οι μαθητές και μαθήτριές μας. Στόχος μας η βελτίωση των μαθησιακών τους επιτεύξεων, παρέχοντάς τους ίσες ευκαιρίες σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους. Με τον όρο μαθησιακή επίτευξη δεν εννοούμε μόνο τη γνωστική αλλά και τη συναισθηματική ανάπτυξη των νέων μας, καθώς επίσης και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και πολιτότητας: Χαρακτηριστικά ανάπτυξης και διαμόρφωσης ενεργού πολίτη μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής οικογένειας.

Κάθε αρχή της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί τη χρονική περίοδο που προσφέρεται για θέσπιση νέων στόχων. Αξιοποιείστε την περίοδο αυτή θέτοντας ξεκάθαρους ρεαλιστικούς στόχους που θα πετύχετε με τον προγραμματισμό και την ενεργό συμμετοχή σας τόσο στη διαδικασία μάθησης όσο και στα σχολικά δρώμενα.

Στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία των μαθητών και μαθητριών μας, επιθυμούμε να προσφέρουμε μια πολύπλευρη ποιοτική αγωγή μέσα από ποικίλες δράσεις που ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να βρει στον ιστοχώρο μας.

Φιλοδοξία μας είναι η ιστοσελίδα αυτή να αποτελέσει έναν χρήσιμο εργαλείο για κάθε μαθητή/τρια, εκπαιδευτικό, γονιό, φίλο/η.

Καλή πλοήγηση!


Η Διευθύντρια
 

Ελένη Ευθυβούλου-Γεωργιάδου